ETI Kontakt bv al meer dan 60 jaar een begrip in de elektrotechniek

Het Hoensbroekse bedrijf ETI Kontakt bv is opgericht in 1946 door de heer Pierre de la Haye. Waar hij eerst een winkel had in witgoed, radio’s en tv’s ging hij zich steeds meer interesseren in techniek. Met de tijd ontwikkelde de winkel zich tot een technisch installatie bedrijf. Nu zijn er 14 mensen in dienst en is ETI Kontakt bv een volwaardig technisch installatie bedrijf.
 
Van oudsher een familiebedrijf 
In 1981 volgde Jos de la Haye zijn vader Pierre op als eigenaar van ETI Kontakt bv. 
Jos vond in 2008 dat het tijd werd voor pensioen en ging op zoek naar geschikte vervanging. Belangrijk voor hem was dat het bedrijf op dezelfde voet door zou gaan, zowel voor haar klanten als de medewerkers. Deze kwaliteiten vond hij bij de heren Jos Ritzen en Paul Thevissen. Deze twee kennen elkaar al jaren en hebben meerdere jaren samen bij een elektrotechnisch bedrijf gewerkt.
 
     
 
Nieuwe eigenaren, vertrouwde kwaliteit
Op 1 september 2009 gaf de heer de la Haye het stokje van ETI Kontakt bv over en werden Jos Ritzen en Paul Thevissen de nieuwe eigenaren. Jos, al zijn hele leven werkzaam in de elektrotechniek, is verantwoordelijk voor het technische gedeelte en heeft de algemene leiding. Paul, een echte boekhouder is de financieel directeur. Beide heren hebben een passie voor de wereld van elektrotechniek en de service en kwaliteit van ETI Kontakt bv staat hoog in het vaandel. 
 

 
                                         Het logo van ETI Kontakt bv door de jaren heen.